ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η χρήση της ηλεκτρονικής σελίδας www.joolsilver.gr από τον χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα της. O χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους. H ιστοσελίδα www.joolsilver.gr περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας με τον διακριτικό τίτλο JOOLS που εδρεύει στην Αθήνα στην οδό Χαβρίου 9. Η λειτουργιά του ηλεκτρονικού καταστήματος της JOOLS βασίζετε στο Ν.2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών, στο Ν.2472/1997 περί Προστασίας ατόμου από την επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων και στην οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003 για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ - ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, οι φωτογραφίες τα κείμενα, τα γραφικά, και οτιδήποτε αναφέρεται μέσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ιδιοκτησία της JOOLS και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της. Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση τους ( π.χ αντιγραφή, αναδημοσίευση, downloading κ.τ.λ ) από μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα. Το λογότυπο JOOLS είναι ιδιοκτησία της Εταιρίας.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η JOOLS έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών και περιγραφών. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει από παραδρομή σφάλματα και για το λόγο αυτό η Εταιρεία δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών που αναφέρονται.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Εάν επιθυμείτε να αγοράσετε προϊόν από το ηλεκτρονικό κατάστημα, θα σας ζητηθούν κάποια στοιχεία για να μπορέσει να γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας. Εάν χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα για την πληρωμή, σας ενημερώνουμε ότι δεν κρατάμε κανένα αρχείο αυτών των στοιχείων καθώς η πληρωμή γίνεται μέσω της τράπεζας EUROBANK. Τα στοιχεία που μένουν στη Εταιρία είναι το ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση που δηλώσατε, το τηλέφωνο και το email σας. Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.joolsilver.gr από τον χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους όρους που αναγράφονται σε αυτήν. Η Εταιρία σας ενημερώνει ότι τα στοιχεία που δηλώσατε για να κάνετε την παραγγελία σας με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ

Η JOOLS διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών. Στην περίπτωση αυτή υποχρεούται να ενημερώσει το παρόν κείμενο.

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Όλες οι τιμές των προϊόντων είναι σε ευρώ και συμπεριλαμβάνουν το νόμιμο ΦΠΑ. Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει της τιμές χωρίς προειδοποίηση.

ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται τις ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός Σαββάτου και γίνονται με αποκλειστική ευθύνη ως προς τον χρόνο παράδοσης από την Εταιρία που τις πραγματοποιεί (Courier). Συνήθως απαιτούνται 1-3 εργάσιμες ημέρες. Σε περιοχές δυσπρόσιτες μπορεί να χρειάζονται περισσότερες μέρες.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΑΛΛΑΓΕΣ

  • Εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα αγοράς και μόνο με την προσκόμιση της απόδειξη αγοράς ή της κάρτας αλλαγής.
  • Το προϊόν, καθώς και η συσκευασία του να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση.

Διαδικασία αλλαγής:

  1. Αλλαγή από εσάς σε κάποιο απο τα εταιρικά καταστήματα μας ή αποστολή του προιόντος στην ΧΑΒΡΙΟΥ 9, ΑΘΗΝΑ 10562 με δική μας χρέωση και μονο με την μεταφορική ACS.

Σας ενημερώνουμε ότι η JOOLS δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

  • Εντός 5 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα αγοράς και μόνο με την απόδειξη αγοράς.
  • Το προϊόν, καθώς και η συσκευασία του να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση.

Διαδικασία επιστροφής:

  1. Αποστολή από εσάς με courier ACS στην διεύθυνση ΧΑΒΡΙΟΥ 9, ΑΘΗΝΑ 10562 με έξοδα που βαρύνουν εμάς.

Εάν και μόνο ισχύουν οι παραπάνω δυο προϋποθέσεις γίνεται επιστροφή χρημάτων με κατάθεση σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εντος 10 ημερών από την επιστροφή του προϊόντος στην εταιρία.

Σας ενημερώνουμε ότι η JOOLS δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά λόγω επιστροφής. Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας, είτε μέσω τηλεφώνου στο 210-3250215, είτε μέσω e-mail στο info@joolsilver.gr.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Ο μέσος χρόνος παράδοσης είναι από 1 έως 3 ημέρες.

Η αποστολή γίνεται με Courier.

Οι παραδόσεις γίνονται καθημερινά, ΕΚΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ.

*Αποστολή εξωτερικού:

Κόστος μεταφορικών 15 ΕΥΡΩ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Τηλεφωνικά: 210-3250215 Ε-mail : info@joolsilver.gr.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Όλες οι τιμές είναι σε ΕΥΡΩ και συμπεριλαμβάνουν το νόμιμο ΦΠΑ.

Η πληρωμή των προϊόντων γίνετε με τους εξής 3 τρόπους:

  1. Αντικαταβολή στην Εταιρεία courier.
  2. Κατάθεση των χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό:
  • EUROBANK: GR02 026 0204 0000 210 200 847 763
  • ALPHABANK: GR88 0140 0140 0232 0003 799
      3. Πληρωμή με όλες τις πιστωτικές κάρτες.

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Θα καθοριστούν Μεταφορικά
0,00 € Σύνολο

Ολοκλήρωση αγορών